Статистика нашої діяльності

Років на ринку: 5

Працівників в штаті: 146

Замовлень виконано: 1145

Клієнтська база: 895

Негативних відгуків: 0

Виробництво комерційного транспорту в сучасній Україні має свої традиції та специфіку, яка ґрунтується на рівні розвитку технологій автомобілебудування та обробки матеріалів. Звичайно, традиції – це чудово, якщо вони фіксують корпоративні стандарти якості та відповідальності за роботу або кінцевий продукт.

ZSO bortovye avtomobili 2

Фахівці нашої компанії чудово розуміють, що комерційний транспорт – це не лише спеціальний транспортний засіб з додатковим обладнанням, а й роботи та послуги, що їх надають їхні власники за їх допомогою. Все це дуже великий та специфічний вид господарської діяльності, де спеціальний автомобільний транспорт займає основне місце. За сучасних умов така діяльність називається бізнесом, а бізнес неможливий без прибутку.

Провідні виробники комерційного транспорту та автомобільних шасі постійно працюють над підвищенням економічності в експлуатації їхньої продукції. Проте сучасний автомобіль містить науково-технічні розробки великої кількості напрямів економічних галузей. Це і матеріали, і електроприлади, це композитні матеріали та гумовироби.

Хтось примітивно сприймає транспортний засіб, як кузов, чотири колеса та двигун. У той же час, щоб зібрати автомобіль, потрібно з'єднати разом близько 20 тисяч деталей. Розуміючи це, переконуєшся, що робити автомобілі можуть лише фахівці найвищого рівня, які знають усі нюанси конструктиву автомобіля та основного обладнання. При цьому, як показує досвід, знати ще не означає вміти застосовувати ці знання на практиці.

 

ZSO Slesar

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ має власний підхід до формування своєї виробничої команди, що ґрунтується на універсальності та здатності до самонавчання. Кожен спеціаліст компанії, крім основної спеціалізації, має ще дві чи три спеціальності з практичними навичками у трудовій діяльності.

ЗСО використовує це як перевагу перед конкурентами, оскільки дозволяє в короткий термін вносити зміни у виробничі плани та переорієнтуватися на випуск нової чи іншої продукції, яка необхідна замовнику.

Сьогодні середній вік працівників компанії становить 41 рік. 80% колективу – це чоловіки. Однак це пов'язано із специфікою діяльності компанії. Понад 40 відсотків персоналу має вищу та професійно-технічну освіту.

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ має власну програму виробничого навчання, оскільки в роботі використовуються сучасні верстати та обладнання, що потребують додаткових навичок та досвіду.

Тому ЗСО впевнено у своїх силах та можливостях задовольнити навіть найскладніші технічні завдання від наших клієнтів.

ZSO Svarschik 2

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ виробляє всю лінійку модельного ряду бортових автомобілів, включаючи самоскиди. При цьому ЗСО виробляє моделі з КМУ та лебідками, кранами та витягами. У нас ви можете придбати вахтовий автомобіль-автомайстерню будь-якого рівня складності виконання та комплектації, а також комунальну та дорожньо-будівельну техніку.

Наш досвідчений колектив вміє не тільки виробляти, а й уміє продавати та обслуговувати свою продукцію.

 

Ми раді кожному новому члену команди, для якого автомобілебудування це не лише освіта та професія, а й життєве захоплення, хобі.

Адміністрація ЗСО

Адреса

19950, Черкаська обл.

Золотоніський р-н,

с. Іркліїв, вул. Прикордонна, 3

Ми в соц.мережах

facebook  instagram

Контакти:

З питань продажу: +38-067-820-08-55

E-mail: sales_chief@zso.in.ua

 

 


З питань сервісу : +38-067-627-65-65

E-mail: sales@zso.in.ua

З питань постачання матеріалів та комплектуючих : +38-067-474-32-65

E-mail: snab@zso.in.ua