Статистика нашої діяльності

Років на ринку: 5

Працівників в штаті: 146

Замовлень виконано: 1145

Клієнтська база: 895

Негативних відгуків: 0

Виробничо-торгівельна компанія ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ є сертифікованим виробництвом. І це є наслідком корпоративних стандартів якості.

ZSO Sertificirovannoe proizvodstvo 6

Для нас сертифікація виробництва розподіляється на кілька етапів. По-перше – це матеріали, що використовуються у виробництві. Усі постачальники ЗСО надають сертифікати відповідності, що підтверджують виконання перед замовником вимог ДСТУ.

Довговічність і здатність до витримування експлуатаційних навантажень безпосередньо залежить від матеріалів, що використовуються. При цьому немає поділу, це звичайна листова сталь чи композитний матеріал. Служба закупівлі та постачання ЗСО за роки роботи не раз стикалася з тим, що заявлені постачальником характеристики на матеріали, що поставляються, не повною мірою відповідають їх фактичній якості. Спочатку це був експлуатаційний та виробничий досвід. Сьогодні - це сучасне портативне вимірювальне обладнання.

 

ZSO Sertificirovannoe proizvodstvo 1

По-друге – це сертифікація бізнес-процесів на нашому підприємстві. Фактично йдеться про типову модель, яка підтверджує здатність нашої компанії виробляти високоякісну та конкурентну продукцію.

На виробничому рівні ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ застосовує програму корпоративної підготовки та перепідготовки спеціалістів, особливо робітничих спеціальностей. Наша компанія пишається сучасним виробничим обладнанням, верстатами та приладами.

Однак важко забезпечити необхідну якість, якщо не знати і не вміти правильно її використовувати. Для цього на підприємстві проводяться семінарські та методичні заняття-практикуми. А за потреби провідні фахівці вирушають на профільні навчальні курси.

ZSO Sertificirovannoe proizvodstvo 3 ZSO Sertificirovannoe proizvodstvo 4

І по-третє, це сертифікація кінцевого продукту: спеціального транспортного засобу або переобладнаного комерційного транспорту.

Це фінальна частина перевірки якості нашої продукції та відповідності державним нормам та регламентам.

Фактично, ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ, починаючи від прийняття замовлення, розробки конструкторської документації та сертифікації у державних сертифікаційних підрозділах, надає необхідні документи, які дозволяють нашим клієнтам здійснювати всі дозволені господарські та нотаріальні дії зі своїм майном.

Фахівці ЗСО діють з чіткою впевненістю в тому, що сертифікація – це складний щоденний шлях завоювання авторитету клієнтів та партнерів, а також виняткова перевага перед конкурентами.

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ – це легальна компанія, яка працює офіційно у повній відповідності до дозволених Податковим Кодексом України господарських алгоритмів.

Якщо Вас цікавить якісна та сучасна продукція, яка повністю відповідає вимогам законодавства нашої країни, то вам неодмінно до нас.

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ гарантує високий рівень обслуговування та якість продукції будь-якому замовнику.

Наша мета не просто виконати замовлення клієнта, а зробити все, щоб вироблена продукція експлуатувалася без поломок та вад.

 

Адреса

19950, Черкаська обл.

Золотоніський р-н,

с. Іркліїв, вул. Прикордонна, 3

Ми в соц.мережах

facebook  instagram

Контакти:

З питань продажу: +38-067-820-08-55

E-mail: sales_chief@zso.in.ua

 

 


З питань сервісу : +38-067-627-65-65

E-mail: sales@zso.in.ua

З питань постачання матеріалів та комплектуючих : +38-067-474-32-65

E-mail: snab@zso.in.ua