Статистика нашої діяльності

Років на ринку: 5

Працівників в штаті: 146

Замовлень виконано: 1145

Клієнтська база: 895

Негативних відгуків: 0

Кожне виробниче підприємство має на меті випуск сучасної та високотехнологічної продукції. При цьому основою стабільності завжди вважалося та вважається серійне виробництво.

Виробничо-торгівельна компанія ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ знає та працює із серійною продукцією та конвеєрним виробництвом. Це дозволяє не лише суттєво наростити виробничі обороти, а й значно знизити ціну на готову продукцію.

 

ZSO Individualnye proekty 4

У нашому варіанті серійного виробництва йдеться про випуск розроблених типових моделей спеціальних автомобілів, наприклад: бортовий автомобіль, самоскид, зерновоз, рефрижератор, промтоварний фургон або вахтівка. Всі вони виготовляються на базі однієї марки шасі з типовим рішенням.

У той же час фахівці ЗСО глибоко переконані, що справжньою майстерністю є виробництво спеціальних автомобілів та комерційного транспорту за індивідуальними вимогами замовника. Звичайно ж, типові рішення завжди застосовуються як основа змін.

Так, наприклад, ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ на базі моделі спецавтомобіля «Автомайстерня» випустив автомобіль «Ремонтна майстерня з крановою балкою». Вони схожі за розподілом функціональних зон фургона, проте істотна відмінність – наявність кран-балки. Вона має поворотний механізм (240 ° С навколо осі) з виносом балки на 2 метри.

 

ZSO Individualnye proekty 2

На вигляд вони схожі, лише видно додаткове обладнання, але за цим ховається ґрунтовна робота конструкторів і технологів. Адже встановлення такого додаткового обладнання зажадало перегляду несучої конструкції фургона, встановлення посилення основи, зміни конструкції підрамника, зміну системи внутрішньої електропроводки.

Зазвичай клієнти ЗАВОДУ СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ цікавляться типовими рішеннями, але коли дізнаються, що наші фахівці можуть змінювати конструкцію автомобіля під конкретні завдання замовника та під бажане шасі автомобіля, то це закінчується розробкою та виробництвом абсолютно нового автомобіля.

ЗСО цікава та унікальна компанія для своїх клієнтів, оскільки всі технічні розробки здійснюються власним інженерно-конструкторським підрозділом. Сучасні інформаційні технології та технічне забезпечення підрозділу знаходиться на рівні всесвітньо відомих автомобілебудівних корпорацій. Воно працює у тісному контакті з виробничою ділянкою, яка забезпечує тестування та апробацію нових технічних рішень.

Індивідуальні проекти – це особливість виробничо-торгівельної компанії ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ, оскільки клієнтам пропонується швидке та якісне виконання замовлення за економічно обґрунтованими цінами.

При цьому індивідуальні замовлення - це не тільки відмінність по функціоналу, але і по конструктивним особливостям, силовим навантаженням, екстер'єру та інтер'єру готового автомобіля.

ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ навіть за індивідуальними проектами працює в режимі замкнутого виробничого циклу, від ідеї до конструкторської документації та до готового спеціального автомобіля ЗСО, робота в режимі «під ключ».

Все що необхідно – це зайти на нашому сайті у вкладку «Контакти» (вставити гіперпосилання), зв'язатися з нашими фахівцями або надіслати листа на вказану поштову скриньку з питанням, ідеєю чи пропозицією. У найкоротші терміни з Вами зв'яжуться, і тоді Ви гідно оціните наш сервіс, корпоративну політику уважного ставлення до клієнтів.

Наша компанія ЗСО робить мрію реальністю, а поставлене завдання вирішує у режимі погоджень із замовником. Ми завжди готові підказати найкраще рішення, як за технічними характеристиками та конструктивом, так і за ціною.

Також ЗАВОД СПЕЦІАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ має навички розробки дослідних зразків нових видів продукції з підготовкою до серійного виробництва.

ЗСО – надійний партнер для реалізації спільних інвестиційно-інноваційних проектів!

Разом до успіху та фінансового прибутку!

 

Адміністрація ЗСО

Адреса

19950, Черкаська обл.

Золотоніський р-н,

с. Іркліїв, вул. Прикордонна, 3

Ми в соц.мережах

facebook  instagram

Контакти:

З питань продажу: +38-067-820-08-55

E-mail: sales_chief@zso.in.ua

 

 


З питань сервісу : +38-067-627-65-65

E-mail: sales@zso.in.ua

З питань постачання матеріалів та комплектуючих : +38-067-474-32-65

E-mail: snab@zso.in.ua